Imagenia for Business se adreseaza business-urilor din Romania.
Fotografia de produs, corporate, ambient sau locatie, defineste perceptiile consumatorilor fata de brandul dumneavoastra si este o componenta importanta in comunicarea de business, fie catre consumator sau catre alt business.
Atentia noastra este concentrata pe detaliile care fac din fotografie un vector de crestere si favorabilitate pentru brandul si afacerea dumneavoastra.

In cadrul sedintelor foto vor fi respectate toate regulile sanitare pentru prevenirea Covid-19. Echipa va fi formata doar din fotograf care se va asigura de mersul corect al sedintei foto si toate masurile de distantare, purtarea mastii, in asa fel incat modelul/modelele, s-au alti participanti din echipa clientului, sa fie in deplina siguranta pe durata sedintei foto. In cazul sedintelor foto care necesita o durata mai mare de timp si care se desfasoara in incaperi cu suprafata mica, la fiecare 45 de minute se va face o pauza de 10 minute pentru aerisirea incintei respective.
Ne vom asigura ca aceste conditii vor fi respectate si gasim solutii pentru orice situatie neprevazuta ce ne-ar putea expune la pericolul infectarii cu SARS-COV-2, in timpul sedintelor foto.

Ne puteti contacta la 0741.164.914,  la adresa de e-mail contact@imagenia.ro sau cu ajutorul formularului de mai jos. 
Send
Multumim, te vom contacta in maxim 24 de ore.Imagenia.
Back to Top